Şampiyon öğrencilere borsadan jest

Çarşıbaşı Ortaokulu Kız Futsal Takımı, Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Şampiyon öğrencilere borsadan jest

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları 2018/2019 Futsal Yıldız Kızlar/Erkekler İl Birinciliği müsabakalarında il birincisi olan Çarşıbaşı Ortaokulu Kız Futsal Takımı, Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Geçen yıl son dakika golüyle şampiyonluğu kaybeden kızların şimdiki hedefi Giresun’da yapılacak Bölgesel yarışmayı da zirvede tamamlayıp Türkiye Şampiyonu olmak. 

Okul Müdürü Tolga Mutlu, Beden Eğitimi öğretmeni ve antrenörleri Özlem Sevil Eyüboğlu nezaretinde Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret eden öğrencileri başkan Eyyüp Ergan karşıladı. TTB Başkanı Ergan, öğrencilere jest yaparak eşofman takımı hediye etti ve başarı dileklerinde bulundu. 

Ergan “Trabzon insanı kaybetmeyi sevmez. Hırslıdır, inançlıdır. Sizlerde inandınız ve şampiyon oldunuz. İnşallah şimdi de önce bölge sonra da Türkiye şampiyonu olacaksınız. Mücadelenizden vazgeçmeyin, inancınızı kaybetmeyin. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi. 

Çarşıbaşı Ortaokulu Müdürü Tolga Mutlu da başkan Ergan’ın jestine teşekkür ederek “Başkanım, sizin hediyeniz olan eşofmanlarla hazırlanacağız. Umuyorum bize şans getirecek ve şampiyon olacağız. O kupayla da yine sizi ziyaret edeceğiz” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber