Şampiyon boksörden altın madalya sözü

Şampiyon boksörden Başkan Gümrükçüoğlu'na altın madalya sözü.

Şampiyon boksörden altın madalya sözü

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şampiyon boksör Busenaz Sürmeneli'yi makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti.


İki kez dünya şampiyonu, üç kez de Avrupa şampiyonu olan bayan eldiveninin başarılarından gurur duyduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, Sürmeneli'den bundan sonra da büyük başarılar beklediklerini söyledi. Spor hayatını Trabzonspor Kulübü'nde sürdüren Busenaz Sürmeneli'yi altınla ödüllendiren Başkan Gümrükçüoğlu, spora ve sporcuya desteklerini bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.
 
Antrenörü ve aynı zamanda Bayan Milli Takım Teknik Direktörü Cahit Süme ile birlikte   Başkan Gümrükçüoğlu'nu ziyaret eden Sürmeneli hedefinin 2020 yılında Tokyo'da yapılacak olimpiyatlarda şampiyon olarak altın madalya kazanmak olduğunu söyledi. Altın madalya için Başkan Gümrükçüoğlu'na söz veren Sürmeneli bunun için çok çalıştığını söyledi. Trabzon'u ve ülkesini en ulusal turnuvalarda en iyi şekilde temsil etmek için elinden gelen gayreti gösterdiğini kaydeden Sürmeneli, desteklerinden dolayı Başkan Gümrüçüoğlu'na teşekkür etti.

Şampiyon boksörden altın madalya sözü

Şampiyon boksörden altın madalya sözü

Şampiyon boksörden altın madalya sözü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler