Şampiyon bayan karatecilere ödül

Şampiyon bayan karateciler altınla ödüllendirildi

Şampiyon bayan karatecilere ödül
Erzurum’da 4-7 Ağustos tarihleri arasında yapılan Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’na katılarak şampiyon olan Trabzon Büyükşehir Belediyespor büyükler bayan karate takımı, Belediyespor yönetimi tarafından altınla ödüllendirildi.

Belediyespor Kulüp binasında Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda Belediyespor Başkan Vekili Mustafa Akkaya, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Taşan, Osman Gökhan Bali ve Yaşar Ulusoy’un katıldığı törende şampiyon sporcular Büşranur Kılıç, Sümeyra Çelik ve Ceren Aybüke Demiral ile antrenör Hasan Kılıç altınla ödüllendirildi.
 
Bin 800 sporcunun yarıştığı turnuvaya büyük bayanlar kategorisinde katılan ve şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Nihat Demir, sporcuları ve antrenörleri kutladı. Belediyespor olarak her zaman şampiyonlar çıkarma hedefinde olduklarını kaydeden Demir, 3-4 Eylül tarihleri arasında Dünyanın çeşitli ülkelerinden sporcuların katılacağı ve Karatenin ‘Devler Ligi’ olarak kabul edilen Karate 1 Premier League’de şampiyon karatecilerden başarı beklediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya katkı vermenin gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Belediyespor Başkan Vekili Akkaya, Erzurum’da yapılan Uluslararası turnuvada şampiyon olarak sporda marka bir kent olan Trabzon’un misyonuna sağladıkları katkıdan dolayı başarılı sporcuları ve antrenörleri tebrik etti. Ellerindeki imkânlar ölçüsünden spora ve sporcuya bundan sonra da katkı sağlamayı sürdüreceklerini kaydeden Akkaya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür etti.  


 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler