Salihe Gülle İntihar etmemiş

Trabzon ’un Düzköy İlçesi Gürgendağ Mahallesi’nde 24 Ocak 2009’da ölümü kayıtlara “intihar” olarak geçen Salihe Gülle’nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı   Salihe Gülle’nin psikolojik tedavi gördüğü ve babasına ait ruhsatsız silahla intihar ettiği il

Salihe Gülle İntihar etmemiş
Trabzon ’un Düzköy İlçesi Gürgendağ Mahallesi’nde 24 Ocak 2009’da ölümü kayıtlara “intihar” olarak geçen Salihe Gülle’nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
 
Salihe Gülle’nin psikolojik tedavi gördüğü ve babasına ait ruhsatsız silahla intihar ettiği ileri sürülmüştü. 6 yıl sonra jandarmaya ulaşan bir ihbarla dosya tozlu raflardan indirildi.
 
Soruşturmayı derinleştiren jandarma, alınan ifadelerde birçok çelişki tespit etti. Salihe Gülle’nin olay tarihinde 6 yaşında olan torunu S.K.’nın yeniden alınan ifadesinde, o dönem yalancı tanıklık yapması için annesi E.K. tarafından uyarıldığı öğrenildi. S.K., “Anneannem, annemi ve sevgilisi A.T.’yi birlikte gördü. 
 
A.T. ile aralarında çıkan boğuşma sırasında göğsünden vuruldu. A.T. anneanneme 2 el daha ateş ederek camdan kaçtı” dedi. Jandarma ayrıca, olay günü bulundukları yerleri belirten anne E.K. ve sevgilisi A.T.’nin, aslında adı geçen yerlerde olmadıklarını tespit etti. 2 şüpheli, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası talebiyle yargılanacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler