Salih Cora ve Sarıalioğlu'ndan Ankara çıkarması

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu ile 3 Bakanın kapısını çaldı

Salih Cora ve Sarıalioğlu'ndan Ankara çıkarması

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, beraberinde AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet ÇAPOĞLU ve Of Belediye Başkanı Salim Salih SARIALİOĞLU ile birlikte Ankara’da Bakanlıklara çıkarma yaptı. Önce Bakan Adil KARAİSMAİLOĞLU ardından Bakan Fahrettin KOCA ve son olarak da Bakan Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’nu ziyaret ettiler.

DEVAM EDEN YATIRIMLARLA İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ

Trabzon’daki ve ilçelerde projelerin görüşüldüğü ziyaretlerin ilki Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına gerçekleştirildi.

Trabzon’un 18 ilçesine verdiği desteklerden dolayı Bakan KARAİSMAİLOĞLU’na teşekkür edildi. Ayrıca Milletvekili CORA, Bakan KARAİSMAİLOĞLU’na çalışmaları devam eden Araklı Dağbaşı yolu, Of Balaban Yolu ve Çaykara Yolu’nun son durumu ile ilgili bilgi verildi.

SAĞLIK KURULUŞLARI İLE İLGİLİ TALEPLERİNİ İLETTİLER

Ardından Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA ziyaret edildi. Covid-19 ve aşılamayla süreciyle ilgili konular istişare edildi. Ardından çalışmaları devam eden Trabzon Şehir Hastanesi ve ilçelerdeki sağlık kuruluşlarına ilişkin süreç ve talepler dile getirildi.

Milletvekili Salih CORA, yaz programları kapsamında eksikliklerini gördüğü sağlık merkezlerinin binalarına ilişkin talepleri Bakan KOCA’ya iletti.

Ayrıca yapımı tamamlanan Of Devlet Hastanesi’nin eksikleri ile ilgili Bakan KOCA’dan destek istendi. Görüşmede Of ve diğer ilçelerdeki doktor ve sağlık personeli açığıyla ilgili Bakan KOCA bilgilendirdi.

Ziyaretler ilgili konuşan CORA, “Sağlık Bakanımız Sn Fahrettin KOCA beyi ziyaret ederek gündemdeki konuları istişare ettik. İlimizde yapılmakta olan şehir hastanesi ve ilçelerimizdeki sağlık kuruluşlarına ilişkin süreci ve taleplerimizi ilettik. Değerli bakanımıza teşekkür ederiz.” dedi.

HER BİR GENCİMİZ DEVLETİMİZİN GÜVENCESİ ALTINDADIR

Son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’nun kapısı çalındı. Burada da Trabzon’da ve ilçelerde devam eden gençlik, spor yatırımları ve yurt talepleri ile ilgili Bakan KASAPOĞLU’ndan destek istedi. Of İlçe Stadının yanına antrenman sahası ve Ortahisar ilçesinde planlanan spor yatırımları da değerlendirildi. Bakan KASAPOĞLU gerekli desteği vereceklerinin sözünü verirken, yurt konusunda gerekeni yaptıklarını söyledi.

Bakan KASAPOĞLU, “2002-2021 arasında 768'e yükselen yurt sayımız, 182 binden 720 bine yükselmiş bir kapasite var. Her bir öğrencimiz, her bir gencimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin sosyal bir devlet olma bilinciyle, devletimizin, hükümetimizin güvencesi altındadır. Bu hafta 35 bin yedek yerleştirme yaptık. Yarın yine yedek yerleştirmelerimiz olacak. Öğrencilerimizi mağdur etmeyeceğiz.” dedi.

ELEKTİRK SORUNU DA GÜNDEME GETİRİLDİ
Milletvekili CORA, bakan ziyaretlerinin ardından beraberinde Belediye Başkanı SARIALİOĞLU ve İlçe Başkanı ÇAPOĞLU ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığını ziyaret ederek Bakan Yardımcısı Abdullah TANCAN ile bir araya geldi. Mahallelerde ve yaylalarda voltaj düşüklüğünden dolayı yaşanan elektrik kesintileri, aboneliklerde yaşanan problemler, ilçelerde elektrik tellerinin yer altına alınması konuları gündeme getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber