Salih Cora'dan yeni havalimanı açıklaması: Girişimimiz var

AK Parti Milletvekili Salih Cora Haber61'e konuştu

Salih Cora'dan yeni havalimanı açıklaması: Girişimimiz var

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma töreni sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Cora şöyle konuştu;
Trabzonspor’un şampiyon olduğu anda büyük bir sevinç yaşadım. Koşa koşa alt tribüne indim. Çocukluğumuzun heyecanını sevinci her şeyin kırk yıllık özeti o geceydi. Daha önce şampiyonluklar yaşadık ama sevinci yaşayamadık. Bir çok kez direkten döndük. Sonunda mutluluğa ulaştık. Bugün bayramın bizim için 4. Günü. Büyük sevinç yaşıyoruz. Trabzonspor’un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gördük. Şampiyonluğun bir şehre ne kadar yakıştığını gördük. Kutlamaların nasıl yapılabileceğini marka değerine ne kadar katkı sağlayabileceğini, sporun ne kadar topluma nüfuz edebileceğini gösterdik. Bazılarının dikkatini çekmese de FIFA’nın bile dikkatini çekti.

Şehrimle gurur duydum. Yönetimle futbolcularla teknik heyetle gurur duydum. O sene bu sene bundan sonra her sene anlayışıyla, ne kadar şampiyonluğu hak ettiğini, şampiyonlukla oynandığını bu şehrin neler yapabildiğini gösterdik. Bunun hikayesi bambaşkadır. Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Beinsporta da teşekkür ediyorum. Canlı yayınlar için görüştük, yardımcı oldular.

Türkiye’de bayramın en güzel kutladığı şehir Trabzon. Olaysız şekilde kutlandı. Bizi kutlayan bütün şehirlere teşekkür ediyoruz.

Kültürel anlamda bir şehir olduğu ortaya çıktı, çok ciddi bir tanıtım yapıldı. Turizm anlamında çok getirisi olacaktır. Spor yönünü biraz daha öne çıkardık. Geçmişte yapılan turizm atılımlarının ne kadar önemli olduğunu gördük. Havalimanı potansiyeli var. Yeni bir havalimanı için bakan beyle girişimimiz var. Bu akşam bir toplantı yapıp bu isteğimizi ısrarla öne süreceğiz. Trabzonspor bazen şehrin önünde gidiyordu bu tartışılıyordu bu sefer bunun katkısını gördük.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber