Salih Cora'dan mitingdeki çocuğun sözlerine tepki gösterenlere: İkiyüzlülük!

Erdoğan'ın Trabzon mitinginde bir çocuğun sahneye çıkarak Kılıçdaroğlu'na "Hain" demesi Türkiye'nin gündemine oturdu. Konuyla alakalı Salih Cora'dan açıklama geldi

Salih Cora'dan mitingdeki çocuğun sözlerine tepki gösterenlere: İkiyüzlülük!

Haber61 Haber Servisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Trabzon'da miting düzenledi. Toplu açılış yapan Erdoğan'ın konuşmasının sonunda Berat Can Gürsoy isimli bir çocuk "Cumhurbaşkanı amca" diye çağırınca sahneye alındı.  Minik çocuk mikrofonu alarak "Bay kemal Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim. O adam hain. Burada en iyi adam. Oyunuzu ona verin” ifadelerini kullandı.

Çocuğun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Hain" demesi sosyal medyanın gündemine otururken CHP başta olmak üzere muhalefet partilerden sert tepkiler çekti.

Tepkilere AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora yanıt verdi. Cora tepkileri ikiyüzlülük olarak nitelendirerek "Eline silah verilen ve teröre sürüklenen çocuklar için iki laf etmeyenler, ağlayarak sahneye çıkan ve derdini anlatan sonra da eline aldığı mikrofona içinden geçtiği şekilde konuşan bir çocuğa anlamsızca yüklenilmesi ikiyüzlülüktür." ifadelerini kullandı.

erdoğan

Trabzon’da Erdoğan’ın mitinginde çocuğun Kılıçdaroğlu’na hain demesine CHP’den ilk tepki

Kendisine 'hain' diyen çocukla ilgili Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ilk tepki! “O daha çok küçük”

Ekrem İmamoğlu'ndan tepki!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber