Salih Cora'dan iki ilçeye ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora Arsin ve Dernekpazarı’nda hemşehrileri ile buluştu. Arsin Anadolu Lisesi ve Yeşilyalı İmamhatip Ortaokulu’nu ziyaret etti 

Salih Cora'dan iki ilçeye ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Arsin ve Dernekpazarı ilçelerini ziyaret etti. Arsin’de esnaf ile sohbet eden Cora, Arsin Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Arsin Kaymakamlığı’na vekaleten bakan Maçka Kaymakamı ve müdürlerle okul çevrelerinde alınacak önlemlerle ilgili bilgi alış verişinde bulundu. Cora ardından ilçeye yeni kazandırılan ve Yeşilyalı İmamhatip Ortaokulu’nda ve spor salonunda incelemede bulundu.

AK PARTİ’NİN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ MİLLETLE İÇ İÇE OLMAKTIR
Cora Arsin ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “AK Parti'nin en önemli özelliği milletimizle iç içe olmaktır. Bugün esnafımızı ziyaret ettik, taleplerini aldık, sorunlarını dinledik. Ardından Arsin Anadolu Lisesi'nde Kaymakam Selim Çomaklı Bey ve okul müdürleri ile biraraya geldik. Yeni eğitim-öğretim sezonunda okul çevrelerinde alınacak önlemlere ilişkin bilgi aldık. Daha sonra ilçemize kazandırmış olduğumuz ve bu yıl faaliyete geçen Yeşilyalı İmam Hatip Ortaokulu'nu ve Kapalı Spor Salonu'nu yerinde inceledik. Bu yatırımın gerçekleşmesinde katkısı olan kıymetli Bakanlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” diye konuştu. Cora ayrıca Arsin’in Şenkaya Mahallesi’nde 16 yaşında hayata gözlerini yuman Tuğba Gürsoy’un cenaze törenine iştirak ederek ailesine ve sevenlerine taziyelerini iletti.

DAHA FAZLA HİZMET EDECEĞİZ
Cora oradan da Dernekpazarı’na geçerek esnaf ziyaretinde bulundu. Cora ilçeyi ziyareti ile ilgili olarak da şu mesajı yayınladı: “Güzel insanların olduğu güzide ilçemizi fırsat buldukça ziyaret ediyoruz. Kadirşinas ve vefalı insanlar. Kanaatkar ve vakur kişiler. Desteklerini hiçbir zaman unutamayız. Borcumuzu daha fazla hizmet ederek ödeyeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler