Salih Cora'dan 19 Mayıs mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Salih Cora'dan 19 Mayıs mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Milletvekili CORA, mesajında, “19 Mayıs, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme ve zalime asla boyun eğmeyen Aziz Milletimizin varlık-yokluk mücadelesinin ilk adımıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş, Türk milletinin kurtuluş müjdesi olan 19 Mayıs, milletimiz için iftihar kaynağıdır.” dedi.

“19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan gençlere verilen önemin göstergesidir.” diyen Milletvekili CORA, “Kurtuluş Savaşı'mızı zafere ulaştıran irade, kararlılık ve inancı, gençlerimizin aynen muhafaza ettiklerini görmekten mutluluk duyuyoruz. Bizler, tüm imkânlarımızla kendilerine destek verdiğimiz gençlerimizin, ecdat yadigarı olan bu aziz vatanımızı en iyi biçimde koruyacaklarına, istiklal ve istikbalimize gerektiğinde canları pahasına sahip çıkacaklarına inanıyoruz.

Bizim gençlerimiz, asımın nesilleridir. Yemen’de, Kudüs’te, Kut-ül Amare’de, Balkanlar’da, Çanakkale’de, Galiçya’da, Gaziantep’te, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Karabağ’dan Libya’ya kadar her yerde gençlerimiz vardı. Nerede bir ay yıldızlı bayrak yükseldiyse, bu bayrağı oraya taşıyan da yere düşürmeyen de asımın nesli olan gençlerimizdi. Ülkemizi bölmek isteyen PKK’lı alçakların karşısına dikilen Yasin Börü’ler, Eren Bülbül’ler bizim gençlerimizdi. 15 Temmuz gecesi meydanı hainlere bırakmayıp FETÖ’cüleri hüsrana uğratan Ömer Halisdemir’ler, Abdullah Olçok’lar, Erol Olçok’lar bizim gençlerimizdi.

Samsun'da yakılan meşaleyi bugün de aynı kararlılık ve gururla taşıyan siz gençlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilerlemesinin, gelişmesinin ve büyümesinin en büyük güvencesidir.

Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanımızı korumak için canlarını ortaya koyan tüm kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber