Salih Cora: "Bizi birbirimize düşürmek isteyenler"

Salih Cora'dan bayram mesajı...

Salih Cora: "Bizi birbirimize düşürmek isteyenler"
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cora, mesajında, bayramların sevgi, saygı, vefa duygusu, merhamet ve şefkatin hep birlikte yaşandığı, birlik ve beraberlik duygularının sevinç ve neşe ile buluştuğu, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, umudun ve toplumsal barışın her düzeyde güçlendiği mübarek günler olduğunu belirtti.

Ülke gündemini değerlendiren Cora, şunları kaydetti:

"Millet olarak bizi birbirimize düşürmek isteyenler en sert cevabı milletimizden alacaklardır. Son zamanlarda vatan topraklarımız içinde ve dışında meydana gelen ve milletimizi derinden üzen olumsuzluklar sebebiyle bayramlarımızı buruk bir şekilde geçirmekteyiz. Millet olarak bizi birbirimize düşürmek isteyenler birliğimizi, dirliğimizi ve bütünlüğümüzü bozamayacaktır. Bozmak isteyenler 15 Temmuz gecesinde görüldüğü gibi en sert cevabı milletimizden alacaktır. Bu vesileyle vatanı uğruna şehadet mertebesine erişen aziz şehitlerimize Rabbimden rahmet, ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine sabır, tüm gazilerimize de bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Bu duygular içerisinde terörün, vahşetin ve tüm olumsuzlukların sonra ermesini, barış ve kardeşliğin yaşanmasını Rabbim'den niyaz ediyor Kurban Bayramı'nızı kutluyorum." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber