Salih Cora Atilla Ataman’a neden  “Gel evimi sat şurayı bitir” dedi?

Borsanın toplantısında duygusal anlar..

Salih Cora Atilla Ataman’a neden  “Gel evimi sat şurayı bitir” dedi?

Haber61 Haber Servisi
Levent Ustabaşı

Trabzon Ticaret Borası’nın 3 T sloganı ( Tarım - Ticaret - Turizm) ile başlattığı 12X12 Karadeniz toplantılarının üçüncüsü  Tonya Erikbeli’ndeki Foreya Dağ Tesisleri’nde başladı. 

BİR ANI PAYLAŞTI

Burada tarım ve hayvancılık alanları tartışılırken konuşmalar esnasında Foreya Tesisleri’nin sahibi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman geçmişte yaşadığı bir anısını paylaştı.Bu anının başrolünde AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora vardı.

O BENİM KARDEŞİMDİR 
Duygusal bir konuşma yapan Başkanvekili Atilla Ataman, Foreya Tesisleri’nin yapımı sırasında AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile inşaat halindeki dağ evinin balkonuna çıktıklarını anlatarak, “Burada şunu söylemek istiyorum. Aramızda vekil olarak duruyor ama ben onu kardeşim olarak görüyorum. Şuradaki balkonda duruyorduk. Bu tesis bitmemişti. Bana dediki; ‘Abi bura ne güzel. Benim bir evim var. Ya sat ya ipotek kullan şurayı bir an önce bitir!’ dedi. Hiç unutmam. Bunu her zaman hatırlıyorum. Ben şimdi o’nu burada alkışlıyorum. Lütfen kendisini alkışlayalım. Sayın Cumhurbaşkanımız buraya geldiğinde kendisine de bunu söyledim. Bana böyle dedi dedim. Çok şükür bitirdik ve evi de satmadık” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber