Salih Cora: 7 bin kişi istihdam edilecek

Arsin’de kurulacak yatırım adası ile alkalı AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’dan açıklama geldi.

Salih Cora: 7 bin kişi istihdam edilecek

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Arsin’de kurulacak yatırım adasında 7 bin kişinin istihdam edileceğini belirtti.

Salih Cora yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Arsin Yatırım Adası Endüstri Bölgesi ilan edilmiştir. İlçemiz, ilimiz ve bölgemiz için büyük önem taşıyan karar resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Şehrimiz için çok önemli ve tarihi bir yatırımdır. Trabzon’a büyük değer katacaktır. Bölgenin gelişmesine ve kalkınmasına büyük bir katkı sağlayacaktır.

7 bin kişiye istihdam alanı oluşturacak Yatırım Adası’nın projesi 17 Eylül’de ihaleye çıkacaktır. Yaklaşık 4 Milyar TL maliyet öngörülen projenin 277 hektarlık alanda yapılacaktır.

Şehrimize bu büyük müjde ile gelen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Bey’e, Bakanlarımız Sn. Mustafa Varank Bey’e, Sn. Süleyman Soylu Bey’e, Sn. Berat Albayrak Bey’e, Sn. Mehmet Cahit Turhan Bey’e, emek ve destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber