Salih Cora: "40 gündür sahadayız"

Salih Cora çalışmalarına devam ediyor.

Salih Cora: "40 gündür sahadayız"

AK Parti Trabzon milletvekili Salih Cora, Maçka ilçesini ziyaretinde Haber61’ özel açıklamalarda bulundu.

40 GÜNDÜR SAHADAYIZ!

Cora, “Yaklaşık 40 gündür sahada vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla, muhtarlarımızla ve esnaflarımızla birlikte oluyoruz. Sorunları yerinde inceleyip muhataplarımızla yüz yüze görüşüyoruz. AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana en önemli misyonu olan halkın içinde siyaset felsefesinden hiçbir zaman vaz geçmedik. Halkımızın feraseti bu konuda çok iyi. Seçtiği milletvekilini yanında görmek istiyor. Bizlere eleştirilerini dile getirse de desteklerini hiçbir zaman esirgemiyorlar. Vatandaşımızı dinliyoruz, sorularına cevap veriyoruz ve onlarla uzlaşabiliyoruz” dedi.

Salih Cora:

TURİSTLER KENTİMİZE BOLLUK GETİRDİ!

Salih Cora, “Trabzon’da turizmde çok ciddi bir artış oldu. Körfez ülkelerinden gelen turistler, Trabzon ekonomisine büyük katkı sağladılar. Kentimizde bolluğa sebep oldular. İnşaat sektöründe hizmet veren iş insanlarıyla yaptığımız görüşmelerde sorunlar olduğunu görüyoruz. İşlerinde durgunluk olduğunu belirtiyorlar. Bunun yanında bazı marketlerde değişik kalemlerdeki ürünlerin fiyatlarının mütemadiyen arttırdığı ve bunu organize bir şekilde yaptığını bizlere ifade ettiler. Bizde gerekli makamlara bu şikâyetleri iletiyoruz” dedi.

VATANDAŞIN KONFORU ARTIYOR!

“Bizler milletvekiliyiz, halkın içinde geldik ve onların sorunlarına ortak olmak zorundayız” diyen Cora, ”Vatandaşlarımızın istek, talep ve şikâyetlerini gerekli bakanlara iletiyoruz. Önceden bizlerden köy yollarının yapımını isteyenler şimdi yayla yollarının yapılmasını istiyor. Su sorunu olan köylerimizden kanalizasyon talebi geliyor. Sorunları çözülenler daha iyisini yapılması için bizden isteklerini dile getiriyor. Buda vatandaşlarımızın konforunun arttığı anlamına geliyor” ifadesini kullandı.

Salih Cora:

REİSİMİZE SAHİP ÇIKIN!

Cora, sözlerini şöyle sürdürdü; “Trabzon’da muhalefet partilerinin vatandaşlarla buluşmaması, onların sorunlarını dinlememesi AK Parti’ye olan teveccühü artırıyor. Çünkü vatandaşlarımız göz göze temas istiyor. Yanına gidilmesini ona değer verilmesini arzuluyor. Bunu Türkiye’de yapan tek parti biziz! Halkımız Cumhurbaşkanıma büyük sevgi ve ilgi duyuyor. Bizleri, parti mensuplarını ve Belediye Başkanlarımızı eleştiriyor. Reisimize sahip çıkın diyor. Burada vatandaşın vermiş olduğu ince mesajı iyi yakalamak gerekiyor”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler