Sait Uçar öldü mü? En yakınındaki isimden açıklama geldi

Sosyal Medyada ortaya atılan iddia üzerine açıklama yapıldı.

Sait Uçar öldü mü? En yakınındaki isimden açıklama geldi

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı - Sosyal medyada Sait Uçar’ın öldüğü söylentisi yayıldı.


Bunun üzerine yardımcısı Naz Özcan’dan açıklama geldi. Beyin operasyonu geçirdiğini yazan Özcan, durumunun iyi olduğunu ve istirahat edeceğini söyledi.

İşte o açıklaması;

Herkese merhabalar . Sanatcımız Sait Uçar'ın geçirdiği beyin operasyonu sonucunda bilgi kirliliği yaşanmaması adına bir açıklama yapmak istedim.. Herhangi bir hayati tehlikesi bulunmadığı gibi şu an aldığı dualarlada sağlığı gayet iyi durumdadır . Önümüzdeki programlarımıza tedbir amaçlı dinlenmesi gerektiğinden katılamayacağını belirtmek isterim. Arayan, mesaj yazan gelen tüm yakınlarımıza teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun . Sait Uçar'ın tüm sevenlerine çokça selamı var . En yakın zamanda müzikal çalışmalarıyla buluşmak dileğiyle . Hep vardınız . Bugünde iyi ki varsınız . Dualarınızı eksik etmeyin .

Sait Uçar öldü mü? En yakınındaki isimden açıklama geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber