Sahilde bulunan cesetlerle ilgili yeni gelişme!

RİZE’de deniz kıyısında cesetleri bulunan kameraman 28 yaşındaki Erdinç Topal ile 23 yaşındaki Murat Bayraktar’ın ölümü ile ilgili soruşturmayı sürdüren polis 4 kişiyi gözaltına aldı.    Rize’de 3 gün önce İtfaiye Müdürlüğü binası arkasında, deniz kıyısın

Sahilde bulunan cesetlerle ilgili yeni gelişme!
RİZE’de deniz kıyısında cesetleri bulunan kameraman 28 yaşındaki Erdinç Topal ile 23 yaşındaki Murat Bayraktar’ın ölümü ile ilgili soruşturmayı sürdüren polis 4 kişiyi gözaltına aldı. 
 
Rize’de 3 gün önce İtfaiye Müdürlüğü binası arkasında, deniz kıyısında 3 kişinin yerde hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis, Erdinç Topal ve Murat Bayraktar’ın öldüğünü belirledi. Yerde baygın halde yatan Hüseyin B.’yi ise hastaneye kaldırdı. Soruşturma başlatan polis, olay gecesi hayatını kaybeden kişilerle birlikte olduklarını belirlediği ve uyuşturucu madde bulundurmak başta olmak üzere çeşitli suçlardan kaydı bulunan Ü.Y, S.Y, B.D ve S.G.’yi gözaltına aldı.
 
4 kişi polisteki sorgularının ardından, ‘İhmal sonucu ölüme sebebiyet verme, 6136 sayılı kanuna muhalefet, uyuşturucu madde kullanmak ve satmak’ suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. B.D., S.Y. ve S.G., Cumhuriyet Savcılığı’nca ifadeleri alındıktan sonra; 65 ayrı suç kaydı bulunan Ü.Y. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler