Sahil Güvenlik ile balıkçı teknesi kapıştı!

Haber61 - Haber Servisi - Levent Ustabaşı / Trabzon’da Sahil Güvenlik ekiplerinin yasaya aykırı küçük boy hamsi avı ve yavru balık avı denetimlerini artırdı. Bu denetimlerde tatsız olaylar da yaşanıyor. Önceki gün gece yaşanan denetimlerde balıkçılar ile

Sahil Güvenlik ile balıkçı teknesi kapıştı!
Haber61 - Haber Servisi - Levent Ustabaşı / Trabzon’da Sahil Güvenlik ekiplerinin yasaya aykırı küçük boy hamsi avı ve yavru balık avı denetimlerini artırdı. Bu denetimlerde tatsız olaylar da yaşanıyor. Önceki gün gece yaşanan denetimlerde balıkçılar ile Sahil Güvenlik arasında tehlikeli boyutlara ulaşan kavga çıktı. Bağırışmaların yaşandığı kavgada, “Beni mi vuracaksın?” diye birbirlerinin üzerine yürüdüler. Balıkçılar sahil güvenlik ekiplerini, “Biz birşey yapmadık. Büyük teknelere sesiniz çıkmıyor bizi sıkıştırıyorsunuz. Bir kaç tane küçük balık dışında hiç birşey yok burda” derken sahil güvenlik komutanı, “Biz sizi uyardık” diye cevap veriyor. O anlar ise bir balıkçı tarafından kayda alınarak sosyal medyada paylaşıldı. 
 
Videoda balıkçı ile sahil güvenlik ekipleri arasında şu diyaloglar geçiyor; 
 
* Getirin beni komutanın yanına getirin..
* Ne bağırıyorsun!
* Bağırma ya..
* Hayret birşeysin.. 
* Beni mi vuracaksın..
* Haddinizi bilin
* (Silahlı askeri gören balıkçı) Burası doğu değil çatışma çıkmaz burda korkma..
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber