Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan önemli açıklamalar.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Toplantıda; koronavirüs salgınından son durum, aşılama çalışmaları ve yüz yüze eğitim gibi konular ele alındı. Gelen son dakika haberine göre; Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantının ardından önemli açıklamalarda bulunuyor. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Bilim Kurulu Toplantısı'nda; yüz yüze eğitim, vaka sayıları ve aşılama çalışmaları ele alındı.

Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Bakan Koca, toplantının ardından önemli açıklamalarda bulunuyor.

Bakan Koca'nın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Salgın hastalık bitmiş değil. Bunları sizi endişelendirmek için söylemiyorum. Salgın hastalığı gündemimizden çıkarmalıyız. Ancak bunu hastalığı yok sayarak yapamayız. Salgının farkında ve tedbirlere uyarak bunu yapmalıyız. Hiçbir vatandaşımız kalabalık ortamda maskesiz hareket etmemeli. Hijyen tedbirlerini ve sosyal mesafeyi her zamankinden daha iyi uygulamalı. Maske, mesafe ve temizlik prensiplerine harfiyen uymalıyız. Salgın bitmiş, virüs uzaklaşmış değil.

Virüse yiğitlik yapmayı yanaşmayın.

Çalışmamızın sonuçlarına göre; 3 doz aşı olmuş kişilerin, iki doz aşı olmuş kişilere göre hastalığa karşı daha korunaklı olduğu tespit edildi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber