Sağıroğlu: "Yomra'ya yatırım yağacak"

Kaşüstü Mahallesinde referandum çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, hedeflerini açıkladı

Sağıroğlu: "Yomra'ya yatırım yağacak"

Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Bu sistem çökmüştür. Ekonomik olarak ömrünü tamamlamıştır. Yeni sistemle birlikte ülkemiz daha çağdaş, daha yaşanılabilir, hayat seviyesi ve gelir seviyeleri daha yüksek olacak” dedi. 


BÖLGEMİZE YATIRIM YAĞACAK 

16 Nisanda yapılacak olan referandum öncesi çalışmalarını sürdüren Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Meclis Üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte Kaşüstü Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyarette vatandaşlara konuşan Başkan Sağıroğlu, “Bu sistem çökmüştür. Ekonomik olarak ömrünü tamamlamıştır. Yeni sistemle birlikte ülkemiz daha çağdaş, daha yaşanılabilir, hayat seviyesi ve gelir seviyeleri daha yüksek olacaktır.  15 Temmuz hain darbe girişimi ile Türkiye’nin özellikle Arap sermaye ve turistlerimizde acaba diye bir duruş tarafına geçmiştir. 16 Nisan akşamı inşallah evet oylarıyla beraber yüzde 60 oranı oluşur ve Türkiye ve Karadeniz Bölgesi’ne dış dünyadan yatırım yağmaya devam edecek.  Bundan ziyadesiyle hem vatandaşlarımız hem de ülkemiz yararlanacaktır” dedi. 

Yomra'da yüzde 80 'evet'

AYRIŞTIRICI DEĞİL BÜTÜNLEŞTİRİCİ 

Öyle denildiği gibi ayrıştırıcı değil, bütünleştirici daha çalışılabilir, daha demokratik bir sistemle karşı karşıya kalacağız diyen Başkan Sağıroğlu, “Kırmızı noktalarda ülkemiz bölünmeye gidiyor söylemleri tamamen asılsızdır. Daha demokratik bir seçim geliyor. Daha önceleri Cumhurbaşkanları hesap vermezken şimdi hesap verecek. Geçmiş dönemlerde Cumhurbaşkanları vatana ihanet hariç herhangi bir suçtan yargılanamazdı. Şimdi yargılanacak. Çift başlılık dönemi sona erecek. Tek yönetici tek sistemle birlikte yoluna devem edecek. Geçmişte Cumhurbaşkanlarımız başbakanlarımıza anayasa kitapçığını fırlattığı zaman devalüasyonlarla karşı karşıya kalmış, bir gecede milletin cebinden parasının yarısı alınmıştır. Artık bu sistemler tarihe gömülüyor. Türkiye yeni sistemle birlikte bölgesinde yoluna emin adımlarla ilerleyecektir. Biz bunları vatandaşlarımıza anlatmaya hafızalarını yenilemeye devam edeceğiz.  Vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye çalışıyoruz.  Hedefimizi yüzde 80 olarak belirledik. Hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu. 

Yomra'da yüzde 80 'evet'

Yomra'da yüzde 80 'evet'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber