Sağıroğlu, CHPli adaya, " Boş salvo yapma icraat yap"dedi

Haber61 – Haber Servisi – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon’da düzenlemiş olduğu aday tanıtım toplantısında kürsüye gelen altıncı sıra adayı Cemil Bozbaş, “Yollar yaptık diyen AKP’ye soruyorum ben Yomra’dan buraya 1 saatte geliyorum hani yol nerede? Y

Sağıroğlu, CHPli adaya, " Boş salvo yapma icraat yap"dedi

Haber61 – Haber Servisi – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon’da düzenlemiş olduğu aday tanıtım toplantısında kürsüye gelen altıncı sıra adayı Cemil Bozbaş, “Yollar yaptık diyen AKP’ye soruyorum ben Yomra’dan buraya 1 saatte geliyorum hani yol nerede? Yomra’da bulunan devlet mallarını sattılar. Satıyorlar hala devam ediyorlar. 7 bin yabancıya arazi sattılar ev sattılar Kaşüstü’nü sattılar. 10 sene sonra Yomra belediye başkanı bir Arap veya İsrail’i olursa şaşmayın. Buraları o kadar yabancılaştırdılar.”ifadelerine yermişti.

Bu sözlere Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’ndan daha sert sözler ile cevap geldi.

Sağırpğlu, “Ana muhalefet partisi milletvekili adayı Cemil Bozbaş’ın açıklamalarını üzüntüyle okudum. Siyaset doğruları söylemekten geçer. Çamur atmayla yapılmaz. Biz siyaseti söz verir, doğrudan hizmeti yerine getiririz. Zaten bu üç dönemdir de milletimizin yüksek teveccühü ile beraber her dönem artarak devam eden oy oranı ile göreve devam etmekteyiz. O İsrail kelimesini misliyle kendisine iade ediyorum. Biz Arap yatırımcılarımızı Yomra’ya getirip Yomra da yatırım yapmalarından büyük bir mutluluk duymaktayız.”dedi.

Arazilerin devlette ait olmadığını ifade eden Sağıroğlu, “Ama bu yatırımların karşısında herhangi belediye ve devlet arazisi tarafımızdan kendilerine verilmemiştir. Özel mülkiyetleri satın almak suretiyle yatırım yapmaktadırlar. Bundan da Yomra ilçemiz ciddi derecede aktivite ve canlılık kazanmıştır. Bizde ilçe olarak bundan mutluluk duymaktayız. Ancak ilçemizde herhangi bir İsrailli yatırımcı ne yatırım, nede konaklama olarak yoktur. Ben bu arkadaşımızın boş salvolarla değil de gerçekçi bilgilerle siyaset yapmalarını kendilerine öneririm.”şeklinde konuştu.

Haber Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler