Saffet Kalyoncu seçim çalışmalarına hız verdi

DKİB seçimlerine doğru…

Saffet Kalyoncu seçim çalışmalarına hız verdi
 Haber61/Haber Servisi

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB), ay sonunda olağan genel kurulunu yapacak. İhracatçılar 10 kişilik yönetimini ve yeni başkanını seçecek. TTSO binasının 8. Katında 26 Nisan tarihinde yapılacak olan seçimlerde 205 ihracatçı (delege) oy kullanacak.

DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, 2 dönem yani 8 yıl bu makamda kaldı. Görevini yaptı. Bitirdi. Yasa gereği bırakmak zorunda kaldı. Gürdoğan Kalyoncu Şirketleri Grubu’nun sahibi Saffet Kalyoncu’yu işaret etti. Gürdoğan da bu oluşumun içerisinde olacak.

Kalyoncu DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan ile bugün Hopa’dan seçim çalışmalarına hız verdiler. İhracatçıları ziyaret eden Kalyoncu’nun yönetiminde Yönetiminde Hekimoğlu, Star Grup, Özer, Lider Gıda gibi dev ihracat firmaları yer alıyor. 

OĞLU YERİNE GEÇECEK

Özer Gıda’dan Mehmet Özer yerine oğlu Erdal Özer’i gösterdi. Kalyoncu yönetiminde Erdal Özer yer alacak. Hekimoğlu’ndan Celil Hekimoğlu bir temsilci yönetime önerecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber