Rizeli'den müthiş odun kırma yöntemi

Rize'de kışlık odunlarını iş makinesinin kırıcısı ile hazırlayan Abdurrahman Baş'ın kayda alınan ve sosyal medyada paylaşılan görüntüleri ilgi gördü ve izleyenleri güldürdü.   Rize'de çevre düzenlemesi ve kanal kazısı gibi işler yapan iş makinesi operatör

Rizeli'den müthiş odun kırma yöntemi

Rize'de kışlık odunlarını iş makinesinin kırıcısı ile hazırlayan Abdurrahman Baş'ın kayda alınan ve sosyal medyada paylaşılan görüntüleri ilgi gördü ve izleyenleri güldürdü.

 
Rize'de çevre düzenlemesi ve kanal kazısı gibi işler yapan iş makinesi operatörü Abdurrahman Baş, bir ilke imza atarak kışlık odunlarını makinenin kırıcısı ile hazırladı. Özellikle kayaları ve betonu kırmakta kulanılan kırıcı ile yakacak odun hazırlanmasını, "Rize işi odun yarm" anonsu ile kayda alan Baş'ın yakınları, görüntüleri sosyal medyada paylaştı.
 
"Her türlü işlerinizde bizi arayabilirsiniz. Odun yarma, temel kazma, duvar yapma" anonsuna da yer verilen görüntüler izleyenleri bol bol güldürdü, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.
 
İşte o görüntü;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber