Rize'deki Bu Karga Herkesi Şaşırtıyor

Rize'nin Güneysu ilçesinde bir karga elle besleniyor, insanlardan kaçmıyor. İlçe'de sürekli taksi ve otobüs duraklarının bulunduğu bölgede bulunan karga insanlara yakın hareketleri ile şoför esnafının maskotu oldu. İnsanlardan kaçmadığı gibi sürekli insan

Rize'deki Bu Karga Herkesi Şaşırtıyor

Rize'nin Güneysu ilçesinde bir karga elle besleniyor, insanlardan kaçmıyor.

İlçe'de sürekli taksi ve otobüs duraklarının bulunduğu bölgede bulunan karga insanlara yakın hareketleri ile şoför esnafının maskotu oldu. İnsanlardan kaçmadığı gibi sürekli insanlarla iç içe bulunan karga, özellikle yemek yerdikleri anlarda insanlara yanaşıp yediklerine ortak oluyor. En sevdiği yiyecek ise ay çekirdeği. Ancak çekirdeği kabuğundan ayırmakta zorlandığı için tercihi insanlar tarafından kabuğundan ayıklanmış çekirdeklerin direk kendisine sunulması. Eline konduğu kişinin kendisine çekirdek vermesini istediğinde ise gagası ile eline vurup uyarıda bulunuyor.

Rize'deki Bu Karga Herkesi Şaşırtıyor

Rize'deki Bu Karga Herkesi Şaşırtıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler