Rize'de tır kazası: 2 yaralı

RİZE’de kontrolden çıkan TIR, park halindeki 3 TIR’a çarptı. Kazada 2 TIR şoförü yaralandı.   Kaza, saat 12.30 sıralarında Gündoğu Mahallesi Karadeniz Sahil yolu üzerinde meydana geldi. Rize’den Artvin yönüne giden Yusuf Demir’in kullandığı 28 K 1221 plak

Rize'de tır kazası: 2 yaralı
RİZE’de kontrolden çıkan TIR, park halindeki 3 TIR’a çarptı. Kazada 2 TIR şoförü yaralandı.
 
Kaza, saat 12.30 sıralarında Gündoğu Mahallesi Karadeniz Sahil yolu üzerinde meydana geldi. Rize’den Artvin yönüne giden Yusuf Demir’in kullandığı 28 K 1221 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde olan  61 K 12295, 38 D 2500 ve 31 RAA 24 plakalı TIR'lara çarptı. Kazada sürücü Yusuf Demir ile 61 K 12295 plakalı TIR'ın sürücüsü İsa Baş yaralandı. Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan sürücüler tedavi altına alındı. TIR'larda maddi hasar meydana gelirken, bir TIR’da yüklü olan toz deterjanların bir bölümü yola saçıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
tir.jpg
Kazaya tanık olan TIR şoförleri sürücünün uyuduğunu düşündüklerini belirterek, “Hızla TIR’lara çarparak ilerledi. Kendimizi yol dışına attık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler