Rize'de seri kundaklama!

Rize' nin Kalkandere İlçesi Ormanlı Köyü’nde bu sabah meydana gelen 7 ayrı kundaklama olayında 3 ev, 2 depo ile 6 araç hasar gördü. Olayla ilgili 22 yaşındaki O.Ö. gözaltına alındı.   Ormanlı köyünde sabah saat 05.30 sıralarında meydana gelen olayda iddia

Rize'de seri kundaklama!
Rize' nin Kalkandere İlçesi Ormanlı Köyü’nde bu sabah meydana gelen 7 ayrı kundaklama olayında 3 ev, 2 depo ile 6 araç hasar gördü. Olayla ilgili 22 yaşındaki O.Ö. gözaltına alındı.
 
Ormanlı köyünde sabah saat 05.30 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre O.Ö., önce Muhtar Murat Öztürk’e ait ev ve park halindeki aracı benzin dökerek yaktı. Muhtarın duyduğu sesler üzerine fark ettiği yangın büyümeden söndürüldü. O.Ö., ardından AK Parti Kalkandere İl Genel Meclis Üyesi Metin Öztürk’ün iki arabası ile evini ateşe verdi. Olayı fark eden ve ailesini evden çıkaran Metin Öztürk yangına müdahale etmeye çalıştı. Eve yayılmadan söndürülen yangında bir otomobil kullanılamaz hale gelirken, diğer otomobilde hasar oluştu. Zanıl daha sonra, 5 ayrı noktada daha yangın çıkardı. Köyde meydan gelen 7 ayrı kundaklama olayında 3 ev, 2 depo ile 6 araç hasar gördü. Jandarma’nın geniş çaplı soruşturma başlattığı olayla ilgili köy bakkalının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler üzerine O.Ö. gözaltına alındı. Köyde inceleme yapan Jandarma ekipleri, 'Uydu' isimli eğitimli köpek yardımıyla da delil topladı.
riz.jpg
 
'BUNU YAPAN UTANSIN'
 
AK Parti Kalkandere İl Genel Meclis Üyesi Metin Öztürk, evde uyurken duydukları ses üzerine kalktıklarını belirterek, "Baktık ki ev ve arabalar yanıyor. Ev ve bir arabayı kurtardık ama diğer arabamız kullanılamaz hale geldi. Kimseyle bir husumetimiz yok. Bu sadece bana yapılmadı. Köyde birçok noktaya yapıldı" dedi. 
 
Olay yerine gelen ve Öztürk’e geçmiş olsun dileklerini ileten İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı da, çağın en büyük hastalığının sevgisizlik olduğunu belirterek, "Topluma hizmet eden bir arkadaşımıza bu nasıl yapılır?" diye konuştu.
fa6c5cd49e3ca01b48739f8e6b68c025.jpg
 
Aynı köyde yaşayan O.Ö.'nün, husumetLi olduğu kişilere yönelik kundaklama eylemi yaptığı ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber