Rize'de gergin anlar

Cumhuriyet Meydanı’ndaki anma törenlere Rize Valisi Ersin Yazıcı, İl Jandarma Alay Komutan Vekili Yarbay Selbisu, Belediye Başkanı Reşat Kasap ile protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.   Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan anma töreni saatler

Rize'de gergin anlar
Cumhuriyet Meydanı’ndaki anma törenlere Rize Valisi Ersin Yazıcı, İl Jandarma Alay Komutan Vekili Yarbay Selbisu, Belediye Başkanı Reşat Kasap ile protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.
 
Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan anma töreni saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenler çalması ve 2 dakikalık saygı duruşu ile devam etti. Törenler İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.
 
Protokoldeki isimlerin alandan ayrılması ardından törene katılan CHP Rize İl Başkanlığı heyeti de Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı, saygı duruşunda bulundu.
 
Bu sırada alanda bulunan Ahmet Erdoğan adlı bir kişi, CHP’lilerin dikkatini çekti. CHP heyetinden bir yönetici yanına yaklaştığı cübbeli, sarıklı vatandaşın yakasına Atatürk’ün fotoğrafını taktı. 
 
"ATAM ÖLDÜ DİYE..."
 
CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı ile görüşen cüppeli kişi, 'Erdoğan sandıktan çıktı’ deyince CHP’li Başkan Rakıcı, tepki gösterip uzaklaştı.  
Yozgat’tan 10 Kasım törenlerine katılmak üzere Rize’ye geldiğini belirten Ahmet Erdoğan’ın, "Atam öldü diye Rize’ye geldim. Erdoğan, 'İkinci Atatürk’ diye memleketine geldim"  sözleri üzerine yanındaki diğer CHP’liler de alandan ayrıldı. 
 
Cüppeli kişi, daha sonra sivil polis ekibi tarafından alandan uzaklaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler