Rize’de ekmek fiyatı kafa karıştırdı

 Rize’de Fırıncılar Odası, 250 gramı 1 TL’den satılan ekmek fiyatını 1.5 TL’ye yükselterek ekmeğin gramajını da 330 grama çıkartmıştı. Artan tepkiler üzerine Rize Belediyesi ekmek fiyatlarının geri çekilmesi hususunda Fırıncılar Odası’nı uyardı. Fırıncıla

Rize’de ekmek fiyatı kafa karıştırdı
 
Rize’de Fırıncılar Odası, 250 gramı 1 TL’den satılan ekmek fiyatını 1.5 TL’ye yükselterek ekmeğin gramajını da 330 grama çıkartmıştı. Artan tepkiler üzerine Rize Belediyesi ekmek fiyatlarının geri çekilmesi hususunda Fırıncılar Odası’nı uyardı. Fırıncılar Odası’ndan yapılan açıklamada bu kez yapılan zam ile 1.5 TL’ye yükseltilen ekmek fiyatının 1.25 TL’ye düşürüldüğü açıklandı. Ekmek zammı geri çekilmiş gibi görülse de 250 gramdan 330 grama yükseltilen ekmeğin gramajı bu kez 280 grama düşürüldü. 1.25 TL’lik yeni fiyat Çarşamba gününden itibaren uygulanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber