Rize'de bir cafe, şehit yakınlarına indirimli hizmet verecek

İşletme sahibi Nuri Bekar (27),  yaptığı açıklamada, 15 yıldır işletmecilik yaptığını belirterek, "Aldığım bir karar ile şehit yakınlarına yüzde 40 indirim yaptım. İsterim ki benim yaptığım bu indirime tüm esnaf arkadaşlarımın da katılsın" dedi.Şehit habe

Rize'de bir cafe, şehit yakınlarına indirimli hizmet verecek

İşletme sahibi Nuri Bekar (27),  yaptığı açıklamada, 15 yıldır işletmecilik yaptığını belirterek, "Aldığım bir karar ile şehit yakınlarına yüzde 40 indirim yaptım. İsterim ki benim yaptığım bu indirime tüm esnaf arkadaşlarımın da katılsın" dedi.

Şehit haberlerine çok üzüldüğünü ifade eden Bekar, "Gerçekten bu tür hizmetlere şehit yakınlarının ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Şehitlerimizin, gazilerimizin, engelli kardeşlerimizin ve çoğu insanların böyle şeylere ihtiyacı var. Bu tür yapılan hizmetlerin kutsal bir değeri ve bir manası vardır. Yapılan tüm iyilikler Allah tarafından bizim hanemize yazılacağı ve bize döneceğini umut ediyorum. Bir anda böyle bir karar aldım ve çok duygulandım" diye konuştu.

aa_picture_20150807_6011095_web.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber