Rize'de AVM’de göçük oldu: 4 yaralı

Rize'de yapımı süren bir alışveriş merkezi inşaatında beton döküldüğü sırada kalıp çöktü. Olayda 4 işçi yaralandı. Rize'de Camiönü Mahallesi'nde yapımı süren bir AVM inşaatında bugün saat 13.30 sularında çökme meydana geldi. Çökme; inşaatta beton döküldüğ

Rize'de AVM’de göçük oldu: 4 yaralı

Rize'de yapımı süren bir alışveriş merkezi inşaatında beton döküldüğü sırada kalıp çöktü. Olayda 4 işçi yaralandı.

Rize'de Camiönü Mahallesi'nde yapımı süren bir AVM inşaatında bugün saat 13.30 sularında çökme meydana geldi. Çökme; inşaatta beton döküldüğü sırada kalıbın dökülen yaş betonu taşımaması sonucu meydana geldi. Olayda kalıbın üzerinde bulunan 4 işçi yaralanırken, yaralanan işçiler AFAD ve Rize Belediyesi İtfaiye ekiplerinin çalışması ile çöken beton kalıbının enkazından çıkartıldı. Enkaz altında çıkartılan işçilerden birinin harca bulanmış görüntüsüne rağmen yaralı arkadaşının sedyesinin taşınmasında ekiplere yardımcı olması dikkat çekti. Yaralı 2 işçi ambulans ile hastaneye kaldırılırken, diğer iki işçi ise ayakta tedavi gördü.

Rize'de AVM’de göçük oldu: 4 yaralı

Rize Belediyesi İtfaiye Müdürü Uğur Minder, kazanın hemen AFAD Müdürlüğü'nün yakınında gerçekleşmiş olmasının bir şans olduğunu hatırlatarak itfaiye ekiplerinin de erken müdahalesi ile yaralıların kısa sürede çıkartıldığını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Rize'de AVM’de göçük oldu: 4 yaralı

Kazanın duyulmasının ardından Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu da inşaata gelerek bilgi alırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

Rize'de AVM’de göçük oldu: 4 yaralı

Rize'de AVM’de göçük oldu: 4 yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber