Rize'de akılalmaz olay!

Rize'nin en merkezi noktası olan Cumhuriyet Meydanı'ndaki Şeyh Camisi ilginç bir yöntem ile soyuldu. Caminin güvenlik kameraları tarafından 25 dakika boyunca kaydedilen soygun görüntüsünde, hırsızların soğukkanlılığı ve ahlaki değerlerden ne derece yoksun

Rize'de akılalmaz olay!

Rize'nin en merkezi noktası olan Cumhuriyet Meydanı'ndaki Şeyh Camisi ilginç bir yöntem ile soyuldu. Caminin güvenlik kameraları tarafından 25 dakika boyunca kaydedilen soygun görüntüsünde, hırsızların soğukkanlılığı ve ahlaki değerlerden ne derece yoksun oldukları bir kez daha gözler önüne serildi.

Şeyh Camisi'nde yaşanan ilginç soygunda öğle ve ikindi vakti arası camiye gelen, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi önce mescide girerek camide kendisinden başka birisinin olup olmadığını kontrol etti. Camide kimse bulunmadığından emin olunca önce kabanının kolunun içerisinden bir şiş çıkarttı. Ardından ağzında çiğnediği sakızı çıkartıp şişin ucuna geçirdikten sonra cebinden çıkarttığı çakmak ile yakarak, yardım kasasının para deliğinden içeri soktu. Soyguncu 25 dakika boyunca şişin ucundaki sakıza yapıştırmayı başardığı paraları tek tek topladı. 24 dakika boyunca camiye gelen olmadı. Soyguncu son olarak kasada para kalıp kalmadığını anlamak için kasayı sallayarak bir kez daha kontrol etti. Kasada para kalmadığını anlayan soyguncu paralarla birlikte camiden ayrılarak kayıplara karıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber