Rize Belediye Başkanı Haber61'i şikayet etti hakim reddetti

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Trabzon'u savunan haberimizden dolayı bizden şikayetçi oldu lakin Rize Sulh Ceza Mahkemesi ret kararı verdi.

Rize Belediye Başkanı Haber61'i şikayet etti hakim reddetti

TFF Süper Liginin son karşılaşmasında Trabzonspor ile Bursaspor’un arasında oynanan ve Bordo Mavili kulübün 2 – 1 yenildiği karşılaşama sonrası Çaykur Rizespor küme düştü. Çaykur Rizespor’un küme düşmesinin ardından  Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap sosyal medya hesabından Trabzonspor'a "FETÖ'den daha tehlikeli kulüp" şeklinde holiganca saldırırken bordo mavili bir taraftar grubuna "FETÖ kriptosu" kelimelerine yer verdi.
 
Trabzonspor’a iftira atarak saldıran Rize Belediye Başkanın bu sözlerini Haber61.net haber merkezi “Kasap haddini aştı: FETÖ'den daha tehlikeli kulüp!” başlığı ile yayınladı. Bu Haberin üzerine Rize Sulh Ceza Mahkemesine başvuran Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın Avukatı söz konusu haberin kaldırılması için Haber61.net haber sitesinden şikayetçi oldu.
 
Kasap’ın 5651 sayılı yasa gereğince şahsının söylemiş olduğu ve Trabzonspor’a karalayarak iftira attığını ortaya çıkardığımız haberi yayından kaldırmak istedi. Rize Sulh Ceza Mahkemesi ise; Kasap’ın bu başvurusunu reddetti.

Kasap haddini aştı: FETÖ'den daha tehlikeli kulüp!


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber