Revi: “Nöbete ara verdik fakat..."

Başkan Revi Haydar Revi, Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara teşekkür etti.

Revi: “Nöbete ara verdik fakat..."

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, FETÖ / PDY silahlı terör örgütü tarafından yapılan 15 Temmuz’daki darbe girişimi ardından meydanlarda ‘Demokrasi Nöbeti’ tutan vatandaşlara teşekkür etti. 

Başkan Revi, “O geceden beri bitmeyen ve tükenmeyen bir enerjiyle buradayız. Bir işgal girişimine karşı nasıl tek vücut olup direneceğimizi ve nasıl dik duracağımızI tüm Dünya’ya gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum, her birinden Allah razı olsun. 15 Temmuz gecesi ülkemizin birçok şehrin gözü Trabzon’daydı çünkü Trabzon sıradan bir şehir değil. Çok hızlı bir şekilde meydanlara indik ve çok güzel bir görüntü verdik. Trabzon’un bütün dinamikleri buradaydı ve verdiğimiz görüntüyle ülkemize de cesaret verdik” dedi.

SİZLERİN EMRİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın nöbetlere ara verelim dediğini belirten Başkan Revi, “Biz yine burada olacağız, belki meydanda nöbette olmayacağız ama İl Başkanlığı binamızda sizlerle beraber olup sizlerin emirlerini alacağız ve sizleri misafir etmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle ‘Biz millete efendi olmaya gelmedik hizmetkar olmaya geldik’ İşte bu prensip ve hassasiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan sonra daha fazla çalışıp daha fazla üretmemiz gerekiyor. Daha önce diyorduk ya çalışacağız elimizi taşın altına koyacağız. Tüm Dünya gördü ki vatanımız mevzu bahis olunca biz sadece elimizi taşın altına koymuyoruz, kafamızı da tankın altına koyuyoruz ve kurşunlara karşı göğsümüzü siper yapıyoruz” şeklinde konuştu.



TSK MİLLETİN BAĞRINDAN ÇIKMIŞ BİR KURUMDUR

FETÖ / PDY silahlı terör örgütünün ve onlara akıl hocalığı yapan ülkelerin 15 Temmuz’da iyi bir ders aldıklarını ifade eden Başkan Revi, “Nöbetlere ara veriyoruz fakat hepimiz tetikte olacağız. Sela ve ezanlarla yola çıktık o yüzden kulağımız da bir taraftan bu sela ve ezanlarda olacak, hazır olacağız. Milletimiz bu süreçte ferasetli bir şekilde neler yapabileceğini gösterdi. Siyasi parti temsilcilerimize, STK temsilcilerimize ve kahraman vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Şunu da özellikle hatırlatmak istiyorum 15 Temmuz’da darbe girişimini yapan asker elbisesi giymiş hainlerle, evlatlarımız olan askerleri karıştırmamak lazım. Türk Silahlı Kuvvetleri milletimizin bağrından çıkmış bir kurumdur, bu mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bu tarihi direnişte yer alan vatandaşlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler