Protokol imzaladılar! Doping etkisi

Trabzon Şöförler Odası Başkanlığı ,Vakıf Katılım Bankası ve Anadolu Akaryakıt firması arasında, odaya kayıtlı üyelerin uygun koşullarda akaryakıt alımları için protokol imzalandı.

Protokol imzaladılar! Doping etkisi

  Protokole Trabzon Şöförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta , Vakıf Katılım Bankası Trabzon Şube Müdürü Cemil Güner ve Anadolu Akaryakıt Firması temsilcileri   imza attı.  Güner,  protokol kapsamında Trabzon Şöförler Odası  üyelerinin özel oranlarla faydalanacağı akaryakıt alımlarını kapsayan protokolle   oda üyelerinin sorunlarının çözümüne destek olunacağı gibi aynı zamanda katılım bankacılığı ürün ve hizmetlerini  uygun koşullarda sunmak için esnafımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. 
Vakıf Katılım olarak ,bireysel müşterilerimiz ,esnaf ve kobilerimiz ile sanayicilerimiz ,ihracatçılarımızı katılım bankacılığıyla tanıştırmak adına ,Trabzon halkının ve ülke genelinde yaygın şube ağımızla tüm vatandaşlarımızın hizmetinde olduklarını ifade etti.
 
Trabzon Şöförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta  ise, şöför esnafımızın finansmana kolaylıkla ulaşması ve uygun koşullarda akaryakıt alımlarını kolaylaştıracak çalışmaları oda olarak yaptıklarını belirterek şunları söyledi:
 
'Gerek şöför esnafımızın üzerindeki yükünü hafifletmek,gerekse her türlü güçlüğü rağmen işini büyütmeyi amaçlayan üyelerimizin finansal destekleri uygun koşullarda  almalarını sağlayacak çalışmaları  vermeye devam edeceğiz. 
Bankalarımız da çeşitli ürünlerinde üyelerimize özel destekler sunuyor. Bu nedenle üyelerimize  sundukları bu imkandan dolayı Vakıf Katılım Bankasına , Anadolu Akaryakıt Firması yönetici ve şube çalışanlarına teşekkür ediyoruz' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber