Polis günü Trabzon'da kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü Trabzon’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Polis günü Trabzon'da kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle Valilik Atatürk anıtı önünde tören düzenlendi.

 
Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Erdem, emniyet teşkilatı mensuplarıyla şehit aileleri  ve yakınları katıldı.
 
Atatürk Anıtına çelenk sunma merasiminden sonra  Trabzon Valisi Yücel Yavuz törene katılan şehit aileleriyle yakından ilgilendi. Törenin ardından Vali Yavuz, Trabzon İl Emniyet Müdürü A. Hakan Arıkan ve beraberindeki Emniyet Teşkilatı mensuplarını makamında kabul etti. Vali Yavuz, kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek teşkilat çalışanlarının gününü kutladı.
 
Kutlamalar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen bir yemek programı ile devam etti.
 
Şehit ve gaziler onuruna verilen yemeğe katılan Vali Yavuz yaptığı konuşmada “Kuruluşunun 172. yıl dönümünü kutlayan Türk Polis Teşkilatımız; ülkemizde huzur, güven ve istikrar ortamının tesis edilmesi ve korunmasında en büyük güvencemizdir. Emniyet güçlerimiz; Anayasa ve kanunlara sadakatle, hukuka riayetten ayrılmadan, üstün vazife azmiyle, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve refah içinde yaşaması için gece-gündüz fedakârca çalışmaktadır. Özelde ilimizde, genelde ise aziz vatanımızda suçu önleyici tedbirler almak, faillerin adalete teslim edilmesini sağlamak, huzur ve asayişini tesis etmek için çaba sarf eden Emniyet Teşkilatı mensubu polislerimiz, vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyerek vatandaşımızın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şehirde yaşaması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaktadır. Bu vesileyle, şahadet mertebesine erişmiş kahraman polislerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Vali Yavuz ve Eşi Şengül Yavuz şehit aileleriyle yakından ilgilendi. Valimiz ve eşleri programa katılan polis teşkilatının mensuplarıyla bir süre sohbet edip günlerini kutladı ve başarılar diledi. 













 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber