Polis evinin asayişi Jandarmanın elinde

Haber61.net – Özel Haberi – Trabzon Büyükşehir olmasıyla birlikte emniyet teşkilatında yetki sıkıntısı devam ediyor. Jandarma ve polis arasında asayiş yönünden görev devirleri henüz tamamlanmazken ne zamanda devir teslim yapılacağı ise merak ediliyor. Bu

Polis evinin asayişi Jandarmanın elinde

Haber61.net – Özel Haberi – Trabzon Büyükşehir olmasıyla birlikte emniyet teşkilatında yetki sıkıntısı devam ediyor. Jandarma ve polis arasında asayiş yönünden görev devirleri henüz tamamlanmazken ne zamanda devir teslim yapılacağı ise merak ediliyor. Bu asayiş karmaşası Trabzon’da ilginç olaylara da neden oluyor.

POLİS OKULUNA JANDARMA BAKIYOR

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli mevkiinde bulunan Trabzon Polis Okulu ve Polis lojmanları ile Polis evine asayiş yönünden Jandarma Teşkilatı bakıyor. Polisler arasında olan asayişsizlik olaylarına Trabzon İl Jandarma Komutanlığına bağlı Ortahisar İlçe Jandarma Karakolu bakıyor.

POLİS YARDIMA JANDARMAYI ÇAĞIRIYOR

Polis, yakınları herhangi bir olay meydana geldiğinde 155 Polis İmdat telefonunu arasalar da polis imdat telefonlarından 156 Jandarma İhbar hattının aramanız gerekli uyarısı ile karşılaşıyor. Yardım çağrısı yapıldığında ise; Jandarma ekipleri Polis okulunun içerisine girerek asayiş uygulaması yaprak olay yerinden ayrılıyor.

JANDARMA, SUÇA BULAŞAN POLİS YAKINLARINI GÖZALTINA ALIYOR

2013 yılında Polis Okulu ve Lojmanlar ile Polis Evinde meydana gelen asayiş olayı sayısı 10 2014 yılının ilk 9 ayında ise meydana gelen olay sayısı 8 olarak gözüküyor. Jandarma ekipleri; Polis okulunun içerisinde meydana gelen olaylarda duruma göre polis yakınlarını da gözaltına altığı tespit edildi.

Haber: Şükrü Üçüncü 

img_0003-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler