Polis eşlerinden yine büyük duyarlılık

Mutfaktan burs çıktı Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği Üyeleri tarafından organize edilen kermes Trabzon Sanat Sokağı’nda açıldı.

Polis eşlerinden yine büyük duyarlılık

Mutfaktan burs çıktı Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği Üyeleri tarafından organize edilen kermes Trabzon Sanat Sokağı’nda açıldı. Tamamı Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis eşlerinden oluşan derneğin üyeleri, evlerinde hazırladıkları el emeği yiyecekleri satışa sundular.

Büyük ilgi gören satıştan ele edilen gelirler polis şehitlerin çocuklarına burs olarak gidecek. Trabzon İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Işık’ın eşi Raife Işık, “Çocuklarımıza destek olmak için kermesi açtık. Büyük destek gördük. Trabzon halkına çok teşekkür ederiz. İnanılmaz duyarlılar. İnşallah tekrar açacağız. Bu defa çeşitlerimizide daha fazla yapacağız. Polis eşlerimize, İl Emniyet Müdürümüz ve eşine çok teşekkür ediyorum” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler