Peyzaj Mimarları Trabzon’da buluşuyor

Türkiye’nin önde gelen Peyzaj Mimarları Trabzon’da buluşuyor

Peyzaj Mimarları Trabzon’da buluşuyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi düzenleyeceği ‘Güçlü Kalemler-1” söyleşi programı ile Türkiye’nin önde gelen tanınmış peyzaj mimarları, mimar ve şehir plancılarını Trabzon’da buluşturacak. 

18 Mayıs Cuma günü saat 14.00’da KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan söyleşiye Yüksek Mimar-Peyzaj Tasarımcısı Dr. Deniz Aslan, Yüksek Şehir Plancısı Can Kubin, Peyzaj Yüksek Mimarı ve Kentsel Tasarım Uzmanı Dr. Oktan Nalbantoğlu, Şehir ve Bölge Plancısı Mehmet Nazım Özer, Peyzaj Yüksek Mimarı Dr. Murat Z. Memlük, Peyzaj Yüksek Mimarı Barış Ekmekçi katılacak. 

Söyleşi programı ile ilgili bilgiler veren Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şube Başkanı Engin Aktaş, gerek yurt çapında gerekse uluslararası alanda peyzaj mimarlığı ve şehir plancılığı alanında isim yapmış ödüllü meslek önderlerini Trabzon’da ilk kez bir araya getirecek olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Aktaş “Bu isimler akademik kadro, üniversite öğrencileri, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan meslek üyeleri açısından verecekleri bilgiler ile yol gösterici olacaklar. Mesleki tecrübelerinin yanı sıra anılarını da paylaşacak ve soru-cevap şeklinde katılımcılarla birlikte olacaklar” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber