Peyzaj Mimarları Odası Genel Kurul'a gidiyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi 1. Olağan Genel Kurul'a gidiyor.

Peyzaj Mimarları Odası Genel Kurul'a gidiyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi 24-25 Şubat 2018 tarihlerinde 1. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirecek. Peyzaj Yüksek Mimarı Engin Aktaş, beraberindeki 14 arkadaşı ile birlikte TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi yönetimi için adaylığını açıkladı. 


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş, “Gelecek bizim elimizde“ ekibi olarak Trabzon’da ilk defa seçim ile yapılacak olan TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şube'sinin 13. Dönem Yönetim Kurulu ve 13. Dönem Genel Merkez Delegasyonu'na aday olduklarını söyledi.

24-25 Şubat 2018 tarihinde yapılacak seçim öncesi konuşan Engin Aktaş “Başta Trabzon kenti ve bölgemiz için Peyzaj Mimarlığı mesleğinin gelişmesi adına elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Yapacakları çalışmalar arasında çalışma dönemi boyunca Peyzaj Mimarlığı mesleğinin önemli konularında yılda iki adet olmak üzere toplamda 4 eğitim çalıştayı, biri bölgesel biri ulusal olmak üzere Peyzaj Mimarlığı Trabzon Şubesi olarak proje yarışması düzenlemeyi planlıyoruz. Ayrıca diğer meslek odaları ve şubeler gibi yurt dışı mesleki gezileri de yapacaklarımız arasında” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber