Pelitli'nin %40'ı bitti

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ ile ortaklaşa yürütülen Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi. 

Pelitli'nin %40'ı bitti
Şu ana kadar projenin yüzde 40’nın tamamlandığını belirten Başkan Genç, 2018 yılı içinde de tamamen bitirileceğini söyledi. Başkan Genç, “Buradaki projemiz seçimlerden önce halkımıza taahhüt ettiğimiz projelerden bir tanesiydi. Havalimanı çıkışında yer alan bu alanı çağdaş bir yapılaşmayla birlikte daha iyi bir yaşam alanı haline getirme adına yaptığımız bir projeydi. Burada 132 binanın kamulaştırması ve yıkılması epeyce bir zamanımızı aldı. Ama iyi ki almış bu zamanı. Şu anda gördüğünüz gibi projemizin yüzde 40'ı tamamlandı. Bir cami ve 41 adet işyerimizin inşaatı hızla devam ediyor. Bu iş merkezlerimizin yanında yeşil alanlar ve yaşam alanlarıyla beraber güzel bir projeyi Trabzon'umuza kazandıracağız. Yapımcı firmamız, alt yükleniciler, belediyemiz ve TOKİ ile birlikte bu güzel projeyi hayata geçirmek için gayret ediyoruz. İnşallah belirtilen sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bundan da büyük bir mutluluk duyacağız. Ben bu manada burada çalışan bütün kardeşlerimize, yapımcı firmamıza, taşeron kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bittiğinde ticaret alanları, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla Pelitli’ye ve uluslararası havalimanına yakışır modern çağdaş bir proje olacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber