Pazarspor yeni bir anlaşma imzaladı

Pazarspor bayan hentbol takımı, Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Trabzon Zağnos Spor Kulübü'nden pivot mevkisi oyuncusu Tuğba Çiçek (20) ile bir yıllık anlaşma imzaladı.Pazarspor genel sekreter’i Mustafa Yüksel ve takımın menajeri Kemal Bekiroğlu’nun da ha

Pazarspor yeni bir anlaşma imzaladı

Pazarspor bayan hentbol takımı, Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Trabzon Zağnos Spor Kulübü'nden pivot mevkisi oyuncusu Tuğba Çiçek (20) ile bir yıllık anlaşma imzaladı.

Pazarspor genel sekreter’i Mustafa Yüksel ve takımın menajeri Kemal Bekiroğlu’nun da hazır bulunduğu kulüp idari binasındaki imza töreninde konuşan Yüksel, bu sezon genç bir kadro kurmak niyetinde olduklarını söyledi.

Yüksel, "Bu nenenle Trabzon Zağnos takımından pivot mevkisi oyuncusu genç bir sporcu kardeşimiz Tuğba Çiçek’i renklerimize bağladık. 6 Ağustos'ta sahaya inerek tecrübeli hocamız Fatma Badoğlu nezaretinde çalışmalara başlayacağız. Bu arada transfer harekatına da devam edeceğiz" dedi.

Tuğba Çiçek ise Pazarspor gibi köklü bir kulüp ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirterek, çok çalışıp takım olarak iyi bir sezon geçirmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler