Patron çalışanlarına sahip çıktı! Takdir topladı!

Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Baran Süzer, Ritz-Carlton İstanbul Oteli personeline sahip çıkarak takdir topladı.

Patron çalışanlarına sahip çıktı! Takdir topladı!

Trabzonspor'u da misafir eden Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Baran Süzer'in sahibi olduğu Ritz-Carlton İstanbul Oteli personeline sahip çıktı

Korona salgınında büyük darbe yiyen sektörlerden biri de turizm. Çok sayıda otel kepenk indirdi. Kimisi de çalışanını ücretsiz izne gönderdi. Ama Ritz-Carlton İstanbul Oteli personeli bu konuda şanslı.

Küresel bir korku ve krize dönüşen korona virüs, tüm dünyada yaşamı deyim yerindeyse felç etti! Ülke ekonomileri üzerinde yarattığı olumsuz etkiyle 'hava'dan otomotive çok sayıda sektörde faaliyetleri durma noktasına getiren salgın, insanların günlük yaşamına da adeta pranga vurdu. Birçok alanda iş hayatı da ciddi yavaşladı ya da çalışmaya ara verildi. Ancak en büyük zararı hizmet sektörü ve özellikle de turizm gördü, görüyor.

PERSONELİNE SAHİP ÇIKTI

Yıllarca dolup taşan oteller, ‘geçiçi olarak kapalıyız’ açıklamaları yapıyor, hizmet vermeyi kesiyor. Hatta pek çok otel personelini ücretsiz izne çıkartıyor. Ama buna karşılık bu sıkıntılı süreçte çalışanına sahip çıkanlar da var. İşte Süzer Grubu. Kulislerde konuşulanlara göre Süzer, Ritz-Carlton İstanbul Oteli personelini ücretsiz izne çıkarmadığı gibi, tüm çalışanlarını büyük bir özenle desteklemeye ve yanlarında olmaya devam ediyor. Süzer Grubu’nun bu zor zamanda dikkat çeken ve ‘bravo’ dedirten duruşu, ‘örnek’ olarak gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber