Paris Trabzonlular gecesine hazırlanıyor

İstanbul'dan Trabzon'a tatil için geldiler karda mahsur kaldılar.

Paris Trabzonlular gecesine hazırlanıyor

Paris Trabzonlular Derneği Trabzonlular gecesi programına hazırlık yapıyor.

Paris Trabzonlular Derneği tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Trabzonlular Gecesi bu yıl 5 Şubat Tarihinde Paris’te yapılacak.

2008’den beri Trabzon’u, Karadeniz’i, Türkiye’yi Paris’te en iyi şekilde temsil etmeye çalışan Paris Trabzonlular Derneği, koronavirüs pandemisi nedeniyle etkinliklerine 2021 yılında ara vermişti.

2022 yılında ise gereken tüm sağlık önlemlerini alarak Geleneksel Paris Trabzonlular Gecesi’nin 14.’sü düzenlenecek. 5 ŞUBAT 2022 tarihinde düzenlenecek olan geceye başta Resul Dindar olmak üzere birçok sanatçı ve müzik gurubu katılacak. Dernek, yurt dışında olan ve memleket hasreti çeken herkesi gerekli tedbirlere uyarak Paris Trabzonlular Gecesi’ne davet ediyor.

Düzenlenecek olan geceyle ilgili çok heyecanlı olduğunu dile getiren Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, “Uzun bir aranın ardından yeniden düzenleyecek olduğumuz Trabzonlular Gecesi, bizleri oldukça fazla heyecanlandırıyor. Bu tür etkinliklerle birlikte yurt dışında olan vatandaşlarımızın memleket hasretini biraz da olsa karşılayabiliyoruz. Aynı zamanda da bu tür organizasyonlarda elde edilen gelirle birbirinden farklı duyarlı projelere de imza atıyoruz. Paris Trabzonlular Gecesi’nde elde edilecek gelirleri eşit bir şekilde iki farklı projede dağıtmayı hedefliyoruz. “Bir çocuk bir fidan” sloganı adı altında elde edeceğimiz gelirleri ülkemizde yaşanan yangın felaketlerinde etkilenen bölgelerimizi yeşillendirme çalışmalarında destekte bulunacağız. Ayrıca, son gecemizde olduğu gibi, bu sene de Eğitim Bakanlığımızın belirlediği üniversiteli öğrencilere burs desteğinde bulunacağız. “Bir çocuk bir fidan” diyerek hepinizi Trabzon’u Paris’te yaşatmaya ve bu sosyal projelere katılmaya davet ediyoruz. Biletlerinizi şimdiden dernek lokalinden temin edebilirsiniz. Program kapsamında bizlere destek veren Epinaysurseine Belediye Başkanımız sayın Herve Chrevau başta olmak üzere bizlere destek veren, katkı sağlayan herkese şahsım ve derneğim adına teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler