Özel ekip kuruldu Trabzon rahatladı: 2 tutuklama

Trabzon’daki esnafı bıktıran 4 hırsız polis tarafından ele geçirildi.

Özel ekip kuruldu Trabzon rahatladı: 2 tutuklama

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri kent genelinde artan hırsızlık suçları nedeniyle özel birim oluşturarak şebekeyi ele geçirdi.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon’un Ortahisar İlçesinde son dönemlerde meydana gelen büfe, market, çay bahçesi gibi yerlerde hırsızlık olaylarını çözmek için oluşturmuş olduğu birim ile birlikte esnafın korkulu belası olan hırsızları ele geçirdi.

8 işletmede bulunan güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri sonrasında bu işyerlerine giren A.L, M.K, K.B, Ş.Ü’nün kimliklerini tespit etti. Yapılan çalışmalar sonrasında adresleri belirlenen şahıslar gece vakti evlerinden alınarak İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi. Buradaki işlemlerinin ardından A.L ve M.K, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderilirken K.B. ve Ş.Ü’ü ise Adli kontrol ile serbest kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber