Oyman'dan Genç'e İmamoğlu tepkisi

CHP Ortahisar ilçe Başkanı Fatih Suat Oyman'dan Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç'e İmamoğlu tepkisi geldi.

Oyman'dan Genç'e İmamoğlu tepkisi

Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç'e CHP Ortahisar İlçe başkanı Fatih Suat Oyman'dan İmamoğlu tepkisi geldi.

Oyman açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bugün Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun programı sonrasında yaptığı açıklamalar için hayretler içerisindeyim. Öncelikle ifade etmem gerekir; Sayın Genç’in Trabzonspor sevgisine asla bir sözümüz olmaz ama sanki tek sevdalı kendiymiş gibi hareket etmesin.

Programı net olarak takip etmemiş; Ekrem başkanımız Trabzonluların centilmenliğinden bahsederken ‘bir kurumsal kimliğin’ değil, farklı takımları destekleyen ve istanbul’da yaşayan insanların selamını demiştir. İnsanların ayrışmaması adına yapılan konuşmada Ahmet Metin Genç’in bu tutumuyla kendi partisinin ayrıştırma çabasına girdiğini öğrendik. Sayın Genç’in “Ben herkesin başkanıyım” sözü demek ki sadece bazı platformlar içinmiş; işte samimiyetsiz duruş budur!

İkinci bir konu, Ahmet Metin Genç önce 2010-2011 sezonunda iktidar partisinin ve makamlarının sürecindeki tavırlarını ortaya koysun ve bir söz etsin; Boş sözlere karın tok. Trabzonspor’un istismarından bahsetmek için önce şampiyonluk kutlamalarında kendi partilesine bakmalıdır; hemşehrilerimizin ‘yuhlaması’ kendilerine yeterli cevap olduğunu düşünüyorum. 

Sayın Genç, ‘Ekrem bey siyaset yapıyor’ diyene kadar Ortahisar meclisinde siyaset yaptırmıyorum diyerek dışarıda meclis üyelerinin paylaşımlarını görmüyorsa burada da samimiyetsizlik görürüm. Hangi gerçekleri inkar edebilir; gençlerin şehri terkettiğini mi? Boztepe viyadüklerinin halini mi? Tek kişinin aklının tek kişiye yeter dediğini mi? Her zaman derim herkes önce kendine bakacak.

Son olarak Sayın Ekrem İmamoğlu Trabzonludur, her yerde gururla ifade eder, her yerde hemşehrilerine sarılır. Bununla ilgili tezat görüş bildiren de hadsizlik etmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber