Oyman'dan 18 Mart mesajı

CHP Ortahisar ilçe Başkanı Fatih Suat Oyman'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı geldi.

Oyman'dan 18 Mart mesajı

CHP Ortahisar ilçe Başkanı Fatih Suat Oyman 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle mesaj yayınladı.

Oyman mesajında şu ifadeleri kullandı:

1915’te savaş cephelerinden Çanakkale’de, milletin egemenliği, bağımsızlığı ve vatanın bütünlüğüne uzanacak yolda kazanılan bu zafer tarihin dönüm noktasıdır.

Geri adım atmayı düşünmeyen, daima ileriye yürüyen, vatan uğruna tüm gücüyle ve inancıyla savaşan kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla milletimizin günüdür bugün...

Üniforması kendisine büyük gelen 13 yaşındaki Mehmetlerin, bağımsızlık ve vatanın geleceğini kurtarmak için tüm varlığıyla düşmana karşı koyduğu gündür bugün...

Tarihin seyrinin değiştiği bu zafer gününde vatanını müdafaa etmek için büyük bir direniş gösteren başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşları olmak üzere, canını feda eden kahraman şehitlerimizi saygıyla,minnetle ve rahmetle anıyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. Çanakkale geçilmez, ruhu vazgeçilmez! Bu toprakların nasıl savunulduğunun farkındayız; Cumhuriyetimizin bekçileri olarak tüm milli değerlerimizi koruyacağımıza ant içeriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler