Osman Nuri Ekim: Gençler geleceğin Akçaabat'ı

Trabzon’un ilçe Belediye Başkan Adayları arasında en genci olan AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, gençlere güveniyor

Osman Nuri Ekim: Gençler geleceğin Akçaabat'ı

Cumhur İttifakı AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Çevre Mühendisi Osman Nuri Ekim, “Gençler, geleceğin Akçaabat’ı, gençliğimize çok güveniyorum. Onlar benim en kıymetli yol arkadaşlarım.” dedi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın şehrin muhtelif mahallelerinde düzenlediği Gençlik Buluşmalarında, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim’e gençlerin ilgisi dikkat çekti.

Son olarak Orta Mahalle ve Derecik Mahallesi’nde geniş katılımlı organize edilen gençlik buluşmalarına hedef kitlenin yoğun ilgi göstermiş olması kaydadeğer bulundu.

GELECEĞİMİZ GENÇLERİN ELLERİNDE

Cumhur İttifakı Akçaabat Adayı Çevre Mühendisi Ekim, ülkelerin geleceklerini emanet ettikleri gençlerle bir arada olmanın kendisine apayrı bir heyecan verdiğini ve gençlerin gözlerinde gördüğü parıltının da gelecek için umutlarının daha da pekişmesine neden olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Osman Nuri Ekim; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “koşacaksınız, koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız” seslenişini hatırlattığı gençlerle sohbetinde, şehirlerin geleceğini ellerinde tutan kesimin gençler olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:

AK PARTİ’YLE ŞANSLI NESİL

“AK Parti’nin genç bir parti olarak Türkiye’nin talihini nasıl değiştirdiğinin en yakın şahitleri sizlersiniz. Ülkemizin içerisinde olduğu talihsiz yılların bilgisine ulaşmanız, AK Parti’yle daha da ilerleyen modern teknoloji gereçleriyle çok mümkün. Sizler AK Parti iktidarlarıyla çağın gereksinimi bütün imkânlara dünya ile aynı anda kavuşabilen şanslı nesilsiniz. Artık üreten, geliştiren, kendi yapan bir Türkiye’de gururla ‘ben de varım’ diyebiliyorsunuz. Bizlerin, sizlerin; ülkemizin geleceğine olan borcumuzu ödememiz, geleceğimize yatırım yapmamız gerekiyor bugün. Bunun yolu da şehirlerin kalkınmasından, mamurlaşmasından geçmektedir.”

AKÇAABAT GENÇLİĞİ’NE GÜVENİMİZ TAMDIR

“Önce yaşadığımız, nefes aldığımız şehrimize olan borcumuzu ödemeliyiz” diyerek gençlere, istikrarın neden devam etmesi gerektiği hususunda örneklemelerle aydınlatıcı bilgiler aktaran Cumhur İttifakı AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim, gençliğin ayağa kalkmasıyla Türkiye’nin ayağa kalkacağını, bu manada Akçaabat gençliğine güveninin sonsuz olduğunu vurguladı.

ALTINTEPE: İSTİKRAR İÇİN AK PARTİ

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe de Gençlik Buluşmalarında yaptığı konuşmalarda şu görüşlere yer verdi:

“Bizleri coşku ile karşılayan gençlerimize teşekkür ediyorum. Güçlü Türkiye davamız, bu kutlu davanın önemli aktörlerinden olan gençlerimizin yüreklerinde yükselecek. Bugün AK BELEDİYECİLİK, yarın 2023 HEDEFİMİZ ilânihaye... Bizimle birlikte yürüyeceksiniz, sizinle birlikte yürüyeceğiz; istikametimiz yolumuz ve yönümüz aynıdır. Yorulmadan yürüyecek Türk Gençliği Yüce Devletimizin geleceğidir. Bizim sizlere güvenimiz tamdır, sizler de kendinize güveneceksiniz ve hep birlikte daima ileriye hamle yapacağız. AK Parti’nin kutlu davasında güçlü Türkiye hedefi önemli yer tutmaktadır. Güçlü Türkiye de gençlerinden aldığı destekle istikrar devam ettiği müddetçe mümkün olacaktır. İstikrarın adresi de hiç kuşkusuz AK Parti’dir. Gençlerimizi AK Parti çatısı altında mücadele vermeye, şehrimizin ülkemizin geleceğine yatarım yapmaya davet ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler