Osman Aydın'dan TGC'ye ziyaret

25 yaşında geldiği Artvin’den 61 yaşında ayrıldı.35 yıl boyunca Artvin’e hizmet eden Osman Aydın memleketi Trabzon’a atandı.

Osman Aydın'dan TGC'ye ziyaret

35 yıl boyunca başarılı bir hizmet ile görev yaptığı Artvin’de gönülleri kazanan Çoruh EDAŞ Artvin Müdürü Osman Aydın memleketi Trabzon’a atandı. Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürü olarak göreve devam edecek olan Osman Aydın ilk ziyaretini de Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptı

ARTVİN’İ ASLA UNUTAMAM

Aydın ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada Artvin’de görev yaptığı sürece çok mutlu-huzurlu olduğunu dile belirterek “Artvin benim ailem olarak gönlümde yüreğimde kalmaya devam edecek. Çok güzel ve değerli anılarla ayrıldım. Bundan sonraki süreç te Trabzon’da hizmete devam edeceğim” dedi.

KÜLEKÇİ BAŞKANIM ÇOK KIYMETLİ

Gençlik dönemlerinde Akçaabat’ta gazetecilik yaptığını ve basın camiasından hiç kopmadığını da belirten Osman Aydın “Meslekte  çok güzel dostlarım var. Bunlardan biri de Trabzon Artvinliler Derneği başkanı Ahmet Külekçi. Külekçi kardeşimin Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına adaylığı da beni çok sevinirdi. Gönlüm yüreğim kendisi ile” dedi.

Osman Aydın'dan TGC'ye ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber