"Ortak payda Trabzon"

Ortahisar Kent Konseyi toplantısı yapıldı.

"Ortak payda Trabzon"

Trabzon Ortahisar Kent Konseyi toplantısı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in katılımıyla birlikte gerçekleştirildi.


Toplantıda konuşma yapan Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız, “Birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ortahisar Kent Konseyi olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Bunun için sadece tespitler yapmıyoruz aynı zamanda çözümler üretiyoruz. Trabzon’umuzu her yönüyle daha fazla nasıl geliştirebiliriz noktasında istişareler gerçekleştiriyoruz. Bu toplantımızda da Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç başkanımız aramızda. Hep birlikte Ortahisar için fikir alışverişinde bulunduk. Güzel çıktılar elde ettik. Çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ

Başkan Ahmet Metin Genç de kent konseyinin önemine dikkat çekerek, “İnsan fıtratı gereği farklı görüşlere, farklı düşüncelere sahip olabilir ama Trabzon’umuzun gelişmesinde, kalkınmasında gerçekten ‘Ortak Payda Trabzon’ diyebilmek önemlidir. Kent Konseyini bu noktada gerçekten önemsiyorum. Farklı fikir ve görüşleri bir araya getirerek kalkınma noktasında en doğru kararın verilmesi sağlanıyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber