Ortahisar’ın Yaz Futbol Okulu sona erdi

Ortahisar’ın Yaz Futbol Okulu sona erdi

Ortahisar Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Futbol Okulu sona erdi. 

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Tesisleri’nde gerçekleştirilen kapanış töreninde konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bu program belediyemizin çocuklarımızın yaz tatilini hem dinlenerek, hem eğlenerek, hem de sportif faaliyetler yaparak geçirmesini teminen yaptığı önemli bir faaliyettir. Önümüzdeki seneye de bu faaliyetimizi yapmayı planlıyoruz. Futbol ilgili ne istiyorsanız karşılayacağım. Bu konuda çocuklarımızın bütün isteklerini yerine getireceğiz. Ama çocuklarımızdan bir isteğimiz var. Okullarınızda sizden başarı bekliyorum. Ayrıca yaz tatilinizin geri kalan kısmında bol bol kitap okumanızı bekliyorum” dedi.

Bu yaz sezonunda 80 çocuğun Yaz Futbol okulu’na katıldığını belirten Genç “Diğer mahallelerimizi de bu işin içine kadar daha kalabalık sayılara ulaşacağız. Ben tekrar bu çalışmaya katkı sağlayan çok değerli hocalarımıza ve sevgili yavrularımıza çok teşekkür ediyorum, tebriklerimi iletiyorum. Ailelerimize de teşekkür ediyorum. Belediye, TÜFAD ve sizlerle hep beraber sağlıklı bir neslin yetişmesine katkı sağlayalım. Derdimiz bu, amacımız bu. Nihayetinde bu şehri çocuklarımıza emanet edeceğiz. O nedenle çocuklarımızı bu faaliyetlerle beraber daha kaliteli hale getirelim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber