Ortahisar’da okul müdürleri iftar yemeğinde bir araya geldi

Ortahisar ilçesindeki okulların müdürleri iftarda buluştu.

Ortahisar’da okul müdürleri iftar yemeğinde bir araya geldi

Trabzon, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  ve 5 okulun organizasyonunda gerçekleştirilen iftar programında okul müdürleri bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Ortahisar İlçe Milli Eğitim müdürü Şükür Köse, İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerin hazır bulunduğu samimi bir havada geçen yemek sonrası bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, “Böyle güzel bir günde sizlerle birlikte bir arada olmaktan gerçekten çok mutlu oldum. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hızır Aktaş başta olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Biz 65 bin öğrencimiz ve 5 bin 74 öğretmenimiz ile büyük bir aileyiz. Aynı gemi içerisinde, ülkemiz, milletimiz, vatanımız,, devletimiz, dinimiz, ailemiz ve bütün değerlerimiz için canla başla çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde iyi bir ekip oluşturduğumuza inanıyorum. Ortahisar ve Trabzon olarak Türkiye’de ilk 7 il arasında olmaktan dolayı mutluyuz. İnşallah bu başarı çıtamızı daha yukarılara taşıyacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

Müdür Şükür Köse TEOG sınavlarında yakalanan başarının tesadüf olmadığını belirterek, okul müdürlerini, öğretmen, veli ve öğrencileri gayretlerinden dolayı tebrik etti. Sınavlarda elde edilen başarıda, dershaneler kapatıldıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığımızın bir politikası haline gelen Destekleme Yetiştirme Kurslarının (DYK) çok önemli rol oynadığını belirtüen Müdür Şükür Köse,  “ Bundan sonra yapacağımız sınavlarda sorular müfredattan çıkacak. Yani öğretmenlerimizin sınıflarda çocuklarımıza anlattığı konulardan çıkacak" diye konuştu.

Müdür Şükür Köse; konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu sene Eğitim Bilişim Ağı (EBA) da test indirme rekoru kırıldı. Testlerimiz EBA sisteminde çocuklarımız tarafından indirilmiş ve çözülmüş. Bu da bir rekordur. Yavaş yavaş çocuklarımızın da bu sisteme entegre olduğunun göstergesidir. Ortahisar’da 65 binin üzerinde öğrencimize eğitim öğretim hizmeti veriyoruz. Göreve ilk geldiğim zamanda söylemiştim en büyük projem öğretmene olacak. Bütün öğretmenlerimizle her zaman birlikte olmak ve onları yapacakları kutsal görevlerinde desteklemek olacak. Eğitimde en önemli bireyler öğretmenlerdir. Siz en iyi sistemi kursanız bile o sistemi tatbik edecek olan öğretmenlerdir. Öğretmenlerimizin ellerinden tutup yüreklerine dokunarak gerçekleştireceğiz"şeklinde konuştu.

Ortahisar’da okul müdürleri iftar yemeğinde bir araya geldi

Ortahisar’da okul müdürleri iftar yemeğinde bir araya geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler