Ortahisar yaz futbol okulu sona erdi

Trabzon'da düzenlenen yaz futbol okulunun sona erdiği bildirildi.

Ortahisar yaz futbol okulu sona erdi

Ortahisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ortahisar Belediyesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun destekleriyle açılan yaz futbol okulunun sona erdiği belirtildi.
 

Yaz futbol okulunun, çocukların yaz tatillerini sportif faaliyetlerle geçirmelerini sağlamak için düzenlendiği vurgulanan açıklamada, yaz futbol okuluna katılan 70 çocuğun, futbol beceri ve kabiliyetlerini geliştirdikleri kaydedildi.

Öte yandan açıklamada, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in de şu ifadelerine yer verildi:

"Bugün burada futbol oynayan yavrularımız inşallah yarın Trabzonsporumuzla beraber bu şehrimizi temsil edecekler. Çünkü futbola çok meyilli bir şehiriz. Tam futbolun göbeğinde olan bir şehiriz. Kursumuza katılan 70 civarında çocuğumuz futbol tekniklerini ve becerilerini geliştirdiler. Aynı zamanda yaz tatillerini spor yaparak verimli bir şekilde değerlendirdiler. Bir ay boyunca bu yavrularımız bir şeyler öğrendiler. Hem eğlendiler, hem ter attılar, hem de güzel vakit geçirdiler. Böylece daha da sosyalleştiler."



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler